Kiezen vanuit je hart 

Het hart als kompas voor je levenskoers 

"Bewust genieten van het resultaat van je keuzen"

Kiezen vanuit je hart, boek, Albert Sonnevelt

Kiezen vanuit je hart 

"Dit boek neemt je stap voor stap mee in het wonderlijke proces van keuzen maken"

 • Inzicht in de dieperliggende waarden als drijfveer voor jouw keuzen
 • Kies jij voor het leven of kiest het leven jou?
 • Geen lange psychologische verhalen maar concrete tips die helpen!
 • Kleine stappen met grote (positieve) gevolgen voor jouw zelf-gekozen leven
 • Waarom angst een slechte raadgever is bij het kiezen
 • De juiste vragen voor de juiste keuzen
 • Hoe jij bewust kunt kiezen voor de tijd van jouw leven
 • De anatomie van kiezen
 • Kiezen op basis van je gevoel of je gezond verstand?
 • Hoe je kunt kiezen zonder schuldgevoel
 • Kiezen voor gevorderden
 • Hoe kun je anderen helpen met kiezen?
Kiezen vanuit het hart is een eyeopener boordevol informatie en prettige oefeningen om meer open te staan voor de signalen van je hart. Waar je altijd als eerste denkt dat je hersenen er zijn om de belangrijke beslissingen in je leven te maken lees je in dit boek dat dit niet zo hoeft te zijn. Het hart is een belangrijk orgaan, maar niet alleen om bloed rond te pompen. Dit boek is een ware aanrader wanneer je vindt dat het moderne leven als een razende langs je heen lijkt te gaan en je bedolven lijkt te worden onder de mogelijkheden die het leven biedt.
vrouw
Angela 
Ik wist dat er drastisch 't één en ander moest veranderen in mijn leven, keuzes maken. Bewust worden. Hoe pak je dat aan in deze tijd. Door dit boek werd ik geholpen op een positieve manier veranderingen in mijn leven aan te brengen die mij verder hielp.
man

Mo

Leuk boek, dat je leert kiezen vanuit je hart. Ik had geen idee wat ik me er bij voor moest stellen toen ik begon, maar het is een zeer uitgebreide gids voor keuzes op allerlei vlakken. Een beetje alsof je op de sofa van de psycholoog ligt.
Je krijgt heel veel vragen die je aan het denken zetten, maar ook trucs en oefeningen waardoor je inderdaad (zelfs als je sceptisch bent) gemakkelijker een keuze maakt.
Vooral het feit dat je stukken kunt teruglezen en dingen kunt onderstrepen of markeren, maakt het extra leuk voor in de boekenkast.
man
Reuvers
Albert Sonnevelt, Stop uitstelgedrag programma

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Inmiddels is Sonnevelt Opleidingen met 25 beroepsopleidingen, zo'n 1600 studenten per jaar en meer dan zeventig docenten in Nederland marktleider binnen dit vakgebied. Momenteel werkt hij nog als Executive Coach met een aantal directeuren en CEO's van enkele beursgenoteerde organisaties. Albert is actief met het ontwikkelen en uitgeven van online programma's over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen. 


Het is Albert's passie om inspirator en expert te zijn op het gebied van een duurzame en gezonde leefstijl. Hij brengt mensen in beweging om in balans te komen, te zijn en te blijven. Vanuit zijn ervaring en visie verbindt hij op unieke en eenvoudige wijze gedachten, gedrag en gewoontes van mensen. Hij maakt duidelijk hoe deze kunnen bijdragen aan de Duurzame Mens. 

30
jaar psycholoog

9

boeken geschreven
10
programma's ontwikkeld

Kiezen is één van de mooiste geschenken die we als mens gekregen hebben

Kiezen is de hoogste vorm van vrije wil. Kiezen brengt vrijheid en het daaraan gekoppelde verantwoordelijkheidsgevoel mee. Het is de kunst om te midden van alle mogelijkheden van de moderne tijd bij jezelf te kunnen blijven. "Niets geeft meer rust dan een genomen besluit"
Kiezen vanuit je hart, boek, Albert Sonnevelt

Ben je klaar om keuzen te maken die goed zijn voor jou?

Wil je direct beginnen te kiezen vanuit je hart? Zodat je meer geluk, plezier en vrijheid gaat ervaren in jouw leven?

Bestel Kiezen van je hart dan direct!