Voel je Geluk(t)

Leer hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn, onafhankelijk van de omstandigheden waar je nu in zit.
Direct toegang

Herken jij dit?

 • Je voelt je niet slecht, maar ook zeker niet echt opgewekt en blij.
 • Bij het opstaan of gedurende dag ervaar je een chronisch onbestemd gevoel.
 • Je sleept je door de week heen. En je leeft van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. 
 • Je ervaart op regelmatige basis sombere en neerslachtige gedachten. 


Is dit het beeld dat je hebt van jouw ideale leven? Je gelukkig voelen is je geboorterecht. Het is altijd in jou aanwezig en zit direct onder de oppervlakte. Laat mij je helpen om er weer contact mee te maken.

Albert Sonnevelt

Jouw geluk coach

Mijn naam is Albert Sonnevelt. Ik ben een nuchtere Hollandse psycholoog en vader van vier dochters. De afgelopen 30 jaar heb ik duizenden cliënten met de meest uiteenlopende vragen in mijn praktijk gehad. Maar uiteindelijk wilden ze maar één ding: weer gelukkig worden of zijn. 

Heel eerlijk lukte het mij als professional ook lang niet altijd om de dingen op mezelf toe te passen, die ik mijn cliënten aanleerde, Vaak was ik ongeduldig in de rij bij de kassa, snel geïrriteerd in de file en er dan was er weer een knagend gevoel van chronische ontevredenheid. Mijn onbewuste vraag die dagelijks terugkwam: ‘Is dit het nu?’ 

Ruim 15 jaar geleden is daarom mijn zoektocht pas echt begonnen om een definitief antwoord te vinden op deze vraag. Daarbij ben ik gedegen te werk gegaan. Ik heb gedurende deze gehele periode wetenschappelijke onderzoeken over geluk bestudeerd en met elkaar vergeleken. Ik ontdekte een aantal gemeenschappelijke kenmerken voor geluk. Die wil ik je graag leren. 

Ervaring Albert Sonnevelt

Is dit het nu?

Word je regelmatig wakker wordt met de vraag "Is dit het nu?". Dan is er werk aan de winkel. 

Andere mensen of mooie spullen kunnen jouw dit ongemakkelijke gevoel niet wegnemen. Het is een illusie om te denken dat "wanneer je nu eenmaal dat vakantiehuisje zou hebben" of "wanneer je baas je eindelijk gaat begrijpen" je jouw gevoel van geluk terug gaat krijgen.  Er is moet iets in jou gaan veranderen. En daar kan ik je bij helpen. 

Je gelukkig voelen is je geboorterecht. 

Geluk(t)

Geluk(t)

 • Ontdek wat je zelf kunt doel om je weer energiek en gelukkig te voelen.
 • Met dit programma laat ik je kennis maken met de velen facetten die invloed hebben op jouw geluk(sgevoel).
 • Je ontvangt 4 modules met bomvol kennis over geluk en balans en een rotsvast stappenplan om weer blij in het leven te gaan staan.
 • Neem jezelf en jouw uitdagingen serieus en ga direct aan de slag. 
Direct toegang

Modules in het Geluk(t) programma

Module 1: Geluk Verkennen

 • Wanneer je vaker gelukkig wil zijn, moet je eerst gaan begrijpen wat geluk voor jou
  betekent. Je begint in deze module daarom met kiezen wat bij je past.
 • Na een inspirerend zelfonderzoek zet de eerste stappen op jouw gelukspad.
 • Bovendien ontdek je hoe wetenschap kijkt naar geluk (Zo kom je er achter dat jouw
  verlangens nog niet zo gek zijn).
 • Vervolgens leer je hoe je geluk ook daadwerkelijk in je leven brengt. (En dat is
  eenvoudiger dan je denkt). 

Module 2: Kiezen voor Geluk

 • Er is een reden dat je nu nog niet gelukkig bent. Dat komt doordat je een
  keuzeprobleem hebt. Je weet niet wat je moet kiezen om gelukkig te zijn. Of je gelooft er niet in dat je kunt krijgen wat je kiest. Of je wil graag vooraf garantie dat je keuzes ‘goed’ zijn. Als je steeds van gedachten blijft veranderen, dan wordt je nooit gelukkig.
 • In deze tweede module helpen we jou met kiezen.

Module 3: Werken aan Geluk

 • In module drie ga je daadkrachtig aan de slag met jouw geluk, want je… ziet in één oogopslag wat je kunt doen, hebben en zijn om geluk te ervaren.
 • Weet wat de 3 eenvoudige stappen zijn die je kunt zetten naar geluk.
 • Ontdek de 12 Geluksfactoren die je kunt inzetten voor duurzame tevredenheid.
 • Begrijp het geheim van Positieve Psychologie in relatie tot geluk. 
 • Groei in zelfvertrouwen, wanneer je de voorwaarden voor succes kunt gaan toepassen.

Module 4: Geluk Versterken

 • Wanneer je eenmaal het dagelijks geluk kunt voelen, dan wil je het ook vasthouden en versterken. Daarom leer je in de vierde module de essentie van een zinvol leven en het realiseren van flow.
 • Je krijgt kennis over de kracht van sociale relaties en de kunst van een specifieke ademhaling om lichaam en geest te verbinden.
 • We ronden deze module af door de aandacht te richten op: het geluk met jezelf, het geluk met de ander en het geluk met de wereld.
Geluk programma, brein tv, Albert Sonnevelt

Stap voor stap programma + werkboek

Naast de 41 video's in deze 4 modules ontvang je ook een praktisch werkboek. In dit werkboek vind je een hoop achtergrond informatie over geluk dat ondersteund zal worden met filmpjes, testjes en oefeningen. Dit alles is voor jou ontwikkeld om je te inspireren en je te helpen bij het ontdekken van jouw geluk.

Schuif aan in de virtuele zaal

In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden mensen mogen inspireren met mijn workshops en masterclasses over balans en geluk. Deze zijn nu ook online te volgen.

Direct toegang? Maak je keuze!

Geluk(t)

Aankoop van enkel dit programma

197,-
Geluk(t)
 • Toegang tot het Geluk(t) programma

Brein TV

Alles voor jouw persoonlijke groei

19,95
Brein TV lidmaatschap
 • Toegang tot het Geluk(t) programma
 • + Toegang tot alle 9 e-learning programma's van Albert
 • + Toegang tot alle 8 Masterclasses van Albert
 • + Toegang tot alle 17 e-books en handouts (t.w.v. 230 euro)

Veelgestelde vragen over dit programma

Hoe krijg ik toegang tot de online training?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor het programma. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met het programma aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarnaast kan je het werkboek en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?

In het geval van aankoop van dit programma heb je onbeperkt toegang. In het geval van een abonnement op BreinTV heb je toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Dus je kunt de diverse modules rustig onderbreken wanneer je wat meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de online training?

Over het algemeen besteden de deelnemers zo’n 2 uur per week aan deze training. Dit kan je bijvoorbeeld verdelen over een kwartiertje per dag of een avond in de week. We gaan er vanuit dat je jouw gezondheid zodanig van betekenis vind, dat je graag tijd wil investeren in het belangrijkste wat je hebt in je leven.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja! Na ruim 30 jaar praktijkervaring weet ik wat werkt. Daarom geef ik je, vanuit deze overtuiging, 14 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet, stuur me dan een email. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.