Ik lig naast Byron Katie in de winkel!
09 februari 2009 
1 min. leestijd

Ik lig naast Byron Katie in de winkel!

De afgelopen periode heb ik leuke reacties ontvangen op mijn nieuwe boek Laten we Wel-Zijn!, dat in november is verschenen. Reacties op inhoudelijk gebied, mensen die zich aanmelden om de bijbehorende kaarten te downloaden en ook foto’s. Foto’s omdat ze mijn boek tegenkwamen bij een boekhandel in hun dorp of stad. En die dan naar mij opstuurden. Dat vind ik natuurlijk heel leuk. Leuk omdat de reacties mij stimuleren en enthousiast maken, ook heel leuk om te zien dat mensen de moeite nemen om mij zulke foto’s te sturen. Daarom hier twee foto’s.

Eentje gemaakt in Hilversum, waar mijn boek ‘per abuis?’ is terechtgekomen tussen de boeken top 5. Ik moest er erg om lachen en wil de maker van harte bedanken! Een andere is gemaakt in Alphen aan den Rijn, de plaats waar ik 35 jaar van mijn leven heb doorgebracht. Leuk om te zien dat het boek daar bij mijn favoriete boekhandel naast een grootheid als Byron Katie ligt. Momenteel werk ik hard aan een nieuw boek: De Kracht van Angst. Je leest binnenkort op deze site wanneer dat boek uit zal komen.

Online training
En eind maart verschijnt eindelijk de online training Laten we Welzijn, een supertraining van tien delen met ieder meer dan 1,5 uur aan film, presentaties, downloads in de vorm van coachsessies, visualisaties, meditaties, pdf’s en nog veel meer. En met opdrachten en technieken waar je persoonlijk zo’n 45 uur zelfstudie mee kunt vullen als je dat wilt. Meer weten? Surf naar www.eddievanderwereld.com/latenwewelzijn.

Meer artikelen over persoonlijke groei