Laten we wel zijn… hoe gaat het echt met je?
05 november 2008 
1 min. leestijd

Laten we wel zijn… hoe gaat het echt met je?

Om je eigenwaarde te laten toenemen in plaats van afnemen? Om je lichaam gezond te houden in plaats van te over-vermoeien? Als je eerlijk antwoord geeft op deze vragen, wat zouden je antwoorden dan zijn. In mijn onlangs verschenen nieuwe boek Laten we Wel-Zijn! ga je op onderzoek uit binnen hierboven genoemde ‘geluksgebieden’.

Hoe jij het doet, wat je patronen zijn en hoe je dingen, als je dat wilt, anders kunt doen. Want, dat is mijn overtuiging, als je geluk op één van de levensgebieden toeneemt, dan neemt je geluk ook op de andere levensgebieden toe. Eén plus één is drie derhalve. En het vervelende is dus het tegenovergestelde: als je geluk op één van de levensgebieden afneemt, dan neemt je totale geluk ook op andere levensgebieden af.

Denk je maar eens in: als je relatie niet lekker loopt, zit je dan fluitend op je werk? Neem dus zelfverantwoordelijkheid en kies voor je eigen geluk. Jij hebt de sleutel in handen! Het boek Laten we Wel-Zijn! kan daarvoor een begin zijn. Of door de gratis online training Emotioneel Welzijn Techniek te doen. Gevolgd door de online training Laten we Wel-Zijn!

Meer artikelen over persoonlijke groei