Ontwikkel meer zelfvertrouwen, zonder angst om te falen, ook als onzekerheid jouw leven nu nog afremt

Krijg alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ontdekt hoe je dagelijks moedig kunt zijn op alle gebieden van jouw leven.
Direct toegang

Hoe zou je leven er uit zien, wanneer je de moed zou hebben om jouw dromen en verlangens ook werkelijk in de praktijk te brengen?

GAAF TOCH?

Echter…gebrek aan zelfvertrouwen is de belangrijkste mentale hindernis om dat te bereiken.

Diep van binnen wist je dit natuurlijk al. Misschien heb je al van alles geprobeerd om meer moed en zelfverzekerdheid te ontwikkelen.

Maar zit je nu nog steeds met deze vragen:


 • Ik weet niet waar ik moet beginnen
 • Ik heb geen idee wat mijn zelfvertrouwen zo remt
 • Ik begrijp niet waar die twijfel over mezelf vandaan komt
 • Ik heb al zoveel aan mezelf gewerkt, maar ik blijf angstig en onzeker over mezelf


Gebrek aan zelfvertrouwen kan je verlammen. Het beperkt jouw groei en ontwikkeling in je leven.

Denk nog eens terug aan een bepaald moment dat je heel enthousiast was over een duidelijk doel of een sterk verlangen. Maar wanneer vervolgens de eerste stap moet worden gezet, dan zakt helaas de energie langzaam maar zeker weg.

Dan hoor je weer dat stemmetje in je hoofd dat zegt:

 1. Weet je het wel zeker?
 2. Wat zal er gebeuren wanneer het mislukt?


Na verloop van tijd slaat de twijfel toe. Voor je het weet komt er weinig of niets meer uit je handen. Inwendig krijgen de druk en de stress steeds meer de overhand. Het lijkt wel of de hele omgeving jou constant achter je broek zit of in de gaten houdt. Een groot gebrek aan zelfvertrouwen is de belangrijkste reden om jouw moed te verliezen.

Gebrek aan zelfvertrouwen zorgt er helaas voor dat je:

 1. Jezelf vaak en langdurig op je kop geeft of schuldig voelt over de dingen die je (niet) hebt gedaan.
 2. Vaker dan gemiddeld negatieve gevoelens hebt, zoals verdriet, boosheid, eenzaamheid, stress, schaamte en zelfs depressie.
 3. Gebrek hebt aan energie en vitaliteit. Je hebt er weinig vertrouwen in dat je een kans van slagen hebt, dus voel je ook  minder levenslust.
 4. Er van overtuigd bent dat je niet zoveel te bieden hebt.
 5. Jezelf verontschuldigt en jezelf onnodig kleiner maakt dan dat je bent.
 6. De neiging hebt om perfectionistisch te zijn. Je legt de lat hoog voor jezelf én bent veeleisend voor de mensen in jouw omgeving.
 7. Moeilijk te motiveren bent. Je bent voor jouw gevoel al vaker ‘mislukt’, dus waarom zou je de moeite nog doen?
 8. Een ‘pleaser’ bent. Bij gebrek aan zelfvertrouwen geef je te weinig jouw grenzen aan.
 9. Je kunt moeilijk hulp vragen en ontvangen. Maar je probeert wel liefde en aandacht te krijgen door anderen zoveel mogelijk ter wille te zijn.
 10. Slecht voor jezelf zorgt. Je hebt ook de neiging om minder aandacht te besteden aan je voeding, beweging en slaap.
 11. Problemen hebt in relaties. Want met een gebrekkig zelfvertrouwen kan je bijna niet geloven dat je een gelijkwaardige partner bent.
 12. Gelooft dat je te weinig kracht hebt om dingen te veranderen. Uiteindelijk zal dit alleen maar leiden tot meer onzekerheid en angst


  Voor je het weet ga je jezelf daar weer onzeker over voelen. En dan zit je gevangen in een vicieuze cirkel. Maar hoe doorbreek je die?  

Albert Sonnevelt

Jouw zelfvertrouwen coach

Mijn naam is Albert Sonnevelt. Nu voel ik me oprecht dankbaar voor alles wat ik in mijn leven heb ontvangen en gecreëerd. Ik heb een prachtig gezin en heb de mooiste baan die ik me maar kan voorstellen. Ik maak indrukwekkende reizen over de wereld en ben omringt door een warme vriendengroep die succesvol en inspirerend voor me zijn.

Ruim veertig jaar geleden was er geen straaltje zelfvertrouwen meer van me over. Dat was in een periode dat alle zekerheid in mijn leven was verdwenen. Mijn vader was toen plotseling aan een hartinfarct overleden. Mijn moeder probeerde krampachtig het gezin overeind te houden. Maar ze kreeg enkele jaren daarna ALS.

Het was de bedoeling dat ik de opvolger in onze meubelwinkel zou worden, maar die moesten we toen verkopen vanwege deze familieomstandigheden. Ik had voor mijn gevoel geen toekomst meer. Ik had 15 kilo overgewicht met veel onzekerheid over mijn uiterlijk.

Ik was iedere vorm van zelfvertrouwen verloren. Ik deed alles om bevestiging en waardering te krijgen. Ik hoopte voortdurend op complimenten uit mijn omgeving. De huisarts had me het kalmeringsmiddel Oxazepam voorgeschreven. Daar werd ik wel rustiger van, maar alles voelde in mijn leven vlak en grauw.

Gelukkig heeft een bevriende therapeut me toen op het pad van gezonde leefstijl en natuurlijke geneeswijze gebracht. Daar knapte ik al behoorlijk van op. Vervolgens ben ik psychologie gaan studeren.

Mijn zoektocht naar meer zekerheid en zelfvertrouwen, heeft me de halve wereld over gebracht. Tientallen trainers en leraren hebben me door de jaren heen de nodige technieken geleerd. Dankzij mijn onstuitbare verlangen om te leren en te groeien, ben ik steeds beter gaan voelen en begrijpen waar mijn werkelijke zelfvertrouwen op is gebaseerd.

Ervaring Albert Sonnevelt

Meer zelfvertrouwen?

In bijna alle gevallen is een gebrek aan zelfvertrouwen ergens ontstaan in jouw opvoeding. Het zit namelijk niet in jouw DNA. Het goede nieuws is dus dat je jezelf kunt ‘her-programmeren.’


 • Wanneer je start met anders denken
 • Vervolgens anders gaat voelen
 • Dan kan je tenslotte jezelf ook anders gaan gedragen.

Ben jij er klaar voor om het pad naar meer zelfvertrouwen te bewandelen? En je onzekerheid achter te laten?
Meer zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

 • Ontdek hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen, ook als onzekerheid jouw leven nu nog afremt.
 • Met dit programma leer je in vier zorgvuldig opgebouwde fasen hoe je jouw gebrek aan zelfvertrouwen snel en effectief aanpakt.
 • Neem jezelf serieus en ga direct aan de slag. 
Direct toegang

In de e-learning Meer Zelfvertrouwen ontdek je:

In deze e-learning leer ik je alles wat je kunt doen om jouw gedachtenpatronen te veranderen. Ik help je bij het ontwikkelen van jouw volledige potentieel, zodat je jouw werkelijke kwaliteiten, zonder angst, kunt delen met de wereld:

 • Alles wat je nodig hebt om je te bevrijden van onzekerheid en chronisch twijfelgevoel. Dat doe je in slechts enkele weken, geen jaren.
 • Op welke manier je voldoende moed en mentale focus op kunt bouwen om zwakke of wisselvallige gevoelens te voorkomen
 • Om je altijd en overal, vol liefde voor jezelf, te laten zien.
 • Om standvastig en veilig te zijn in je lichaam, in jouw geest én in de wereld.
 • De échte oorzaak van jouw onzekerheid en ga je begrijpen waarom het zo lastig was om het patroon te doorbreken.
 • Wat jouw ouders en opvoeders vaak hebben aangeboden als "oplossing" voor jouw onzekerheid, maar die helaas lang NIET altijd werkt.
 • Hoe je jezelf voortdurend voor de gek houdt en probeert de onzekerheid uit je hoofd te praten.
 • De STERKSTE beproefde methodes om jouw zelfvertrouwen op te bouwen, ondersteund door tientallen jaren van psychologisch onderzoek
 • Eenvoudige, maar krachtige, psychologische technieken die je direct kunt toepassen, ondanks jouw aarzeling om de confrontatie aan te gaan.
 • Hoe je vrij kunt zijn van jouw terughoudende gedrag en wat je kunt doen om jouw spontaniteit weer volop de ruimte te geven.

Modules in het Meer Zelfvertrouwen programma

Module 1: Zelfkennis

 • Wat is de invloed van gebrek aan zelfvertrouwen op de verschillende gebieden van je leven, zoals gezin en relatie, werk, gezondheid, financiën en sociale contacten?
 • Hoe ontwikkel je de vier basisfactoren van innerlijk zelfvertrouwen? Welke vier eigenschappen heb je nodig voor uiterlijk zelfvertrouwen?
 • Wat zijn de tien belangrijkste misvattingen over zelfvertrouwen in je leven?
 • Daarnaast krijg je diverse testjes om helderheid te krijgen over jouw persoonlijke ontwikkel punten.

Module 2: Zelfkritiek

 • Wat zijn de drie voornaamste redenen van zelfkritiek? Hoe kan je omgaan met perfectionisme?
 • Wat zijn de vijf belangrijkste boodschappen die je hebt meegekregen van je opvoeders die funest zijn geworden voor jouw zelfvertrouwen?
 • Hoe ontwikkel je meer eigenwaarde? Wat zijn de vier eigenschappen die je nodig hebt voor zelfacceptatie?
 • Hoe groei je met mildheid automatisch naar meer zelfvertrouwen? Je krijgt aan het einde van deze module alle tips die mij het beste hebben geholpen in mijn leven.

Module 3: Zelfcompassie

 • Leer omgaan met faalangst en hoe je iedere dag bewuste keuzes maakt voor meer zelfliefde.
 • Je krijgt de beste oefeningen om jouw lichaamseigen bindingshormoon oxytocine vrij te maken. Ook ontdek je een eenvoudige manier om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Dit geeft je direct het gevoel dat je weer grip krijgt op jouw leven.
 • Je leert over de relatie tussen zelfvertrouwen en het aangeven van jouw grenzen. Daarnaast krijg je acht tips voor het ontwikkelen van meer assertiviteit.

Module 4: Zelfzorg

 • Ik leer je over de kracht van de juiste ademhaling… zodat je altijd en overal jezelf kunt
  zijn. Oefen met de invloed van je lichaamshouding op jouw zelfvertrouwen.
 • Ben je klaar om te stralen? Hoe je zelfvertrouwen kunt opbouwen met het stellen van de juiste vragen aan jezelf?
 • Je leert in deze vierde module de kortste weg naar zelfvertrouwen en zelfacceptatie.
Meer zelfvertrouwen programma, brein tv, albert sonnevelt

Stap voor stap programma en werkboek

Naast de 51 video's in deze 4 modules ontvang je ook een praktisch werkboek. In dit werkboek vind je handige achtergrondinformatie over hoe je kunt omgaan met een gebrek aan zelfvertrouwen. Daarnaast zit het werkboek vol met handige oefeningen die je kunt doen om te herkennen wat in jouw leven voor dit gebrek zorgt en hoe je dit aan kunt pakken. We krijgen wekelijks enthousiaste en vaak emotionele reacties van deelnemers binnen over de inzichten en persoonlijke doorbraken die zij door deze oefeningen ervaren. 

Ik kan je helpen om (weer) genoeg zelfvertrouwen te ontwikkelen. Hierdoor heb je de moed om het optimale uit je leven te halen.

Deze e-learning is ervoor bedoeld dat je met een gezonde dosis eigenliefde en zelfrespect in contact bent met jezelf en jouw omgeving. Gun jezelf het lef om jouw dromen en verlangens ook werkelijk in de praktijk te brengen.

Je weet dat je door onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen volledig kunt blokkeren. In feite kan het gevoel zo sterk zijn dat je hiermee jouw opkomende spontaniteit of verlangen volledig de grond in boort.

De twijfel over jezelf is ooit een keer ontstaan. Dit is het gevolg van conclusies die je over jezelf hebt getrokken. Vervolgens ben je gedrag gaan ontwikkelen om pijn, angst, schaamte en vernedering te voorkomen.

Het lastige is dat jouw gedrag voor ruim 95% ONBEWUST is… (bron: Columbia University New York). Daarom kan je onmogelijk jouw eigen oplossingen bedenken, anders had je het al lang gedaan..!

Laat mij je helpen om de oorzaak van jouw onbewust opgebouwde onzekerheid bewust te maken. Zodra je weet welke gedachten en gevoelens jouw onzekerheid bepalen, dan kan je jouw gedrag en daarmee voor een belangrijk deel de KWALITEIT van je LEVEN omzetten in meer zelfvertrouwen.

Schuif aan in de virtuele zaal

In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden mensen mogen inspireren met mijn workshops en masterclasses over meer zelfvertrouwen. Deze zijn nu ook online te volgen.

Direct toegang? Maak je keuze!

Meer zelfvertrouwen programma

Aankoop van enkel dit programma

197,-
Meer zelfvertrouwen programma, brein tv, albert sonnevelt
 • Toegang tot het programma Meer Zelfvertrouwen

Brein TV

Alles voor jouw persoonlijke groei

19,95
Brein TV lidmaatschap
 •  Toegang tot Meer Zelfvertrouwen
 • + Toegang tot alle 9 e-learning programma's van Albert
 • + Toegang tot alle 8 Masterclasses van Albert
 • + Toegang tot alle 17 e-books en handouts (t.w.v. 230 euro)

Veelgestelde vragen over dit programma

Hoe krijg ik toegang tot de online training?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor het programma. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met het programma aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarnaast kan je het werkboek en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?

In het geval van aankoop van dit programma heb je onbeperkt toegang. In het geval van een abonnement op BreinTV heb je toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Dus je kunt de diverse modules rustig onderbreken wanneer je wat meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de online training?

Over het algemeen besteden de deelnemers zo’n 2 uur per week aan deze training. Dit kan je bijvoorbeeld verdelen over een kwartiertje per dag of een avond in de week. We gaan er vanuit dat je jouw gezondheid zodanig van betekenis vind, dat je graag tijd wil investeren in het belangrijkste wat je hebt in je leven.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja! Na ruim 30 jaar praktijkervaring weet ik wat werkt. Daarom geef ik je, vanuit deze overtuiging, 14 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet, stuur me dan een email. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.