arrow_drop_up arrow_drop_down

Leef jij naar je volle potentie?

Word lid van BreinTV en ontdek alles voor jouw persoonlijke groei!

Aanmelden

Leef jij naar je volle potentie?

Word lid van BreinTV en ontdek alles voor jouw persoonlijke groei!

Aanmelden

Alles-in-1 platform

Ontdek je onbenutte potentieel en word de mooiste versie van jezelf.

500+ groei video's

Leer alles over geluk, vitaliteit, zelfvertrouwen, stress en meer!

Altijd en overal toegang

Leren achter je eigen computer of via de handige app.

Heb jij het gevoel dat je tot veel meer in staat bent? 

Zou je graag meer zelfverzekerd, stressvrijer, vitaler en gelukkiger door het leven willen gaan? Wil je jouw belemmerende patronen en overtuigingen doorbreken, je echte passie vinden en je ware potentie ontdekken?

Abonneer je dan nu op Brein TV en word de mooiste versie van jezelf.

Albert Sonnevelt

Jouw trainer in Brein TV

Albert Sonnevelt (1960) is psycholoog en leert zijn cliënten al ruim 30 jaar hoe zij hun leven beter in balans kunnen krijgen en houden. Hij publiceerde 5 boeken en talloze opleidingen en e-learning programma's over stress, vitaliteit, geluk en persoonlijke groei.

Zijn eigen praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt opleidingen. Hiermee won hij in 2014, 2015 en 2016 de prijs voor 'Beste opleider van Nederland'. Albert is daarnaast al jaren coach van ondernemers en executives. Hij hielp al duizenden mensen om hun onbenutte potentieel wakker te maken en een mooiere versie van zichzelf te worden.

null

Enkele programma's in Brein TV

Ontdek je Passie

Het ontdekken van je passie is eenvoudiger dan je denkt Zelfs als je nu de ‘drive’ mist in je leven of je het gevoel hebt dat je tijd tekort komt.

Meer zelfvertrouwen

Ontwikkel meer zelfvertrouwen, zonder angst om te falen. Ontdek hoe je dagelijks moedig kunt zijn op alle gebieden van jouw leven.

Geen paniek

Zit je gevangen in angst- en paniekgedachten? Krijg weer vrijheid en controle terug over je leven, zelfs wanneer alles op dit moment onzeker voor je is.

Beter slapen

Heb je moeite met in- of doorslapen en met uitgerust wakker worden? Leer om jouw slaappatronen optimaal te verbeteren voor maximale vitaliteit en productiviteit.

Stop piekeren

Krijg controle op jouw piekergedachten en ontdek de stilte in je hoofd, zelfs tijdens de meest stressvolle situaties in je leven.

Kiezen vanuit je hart

Reken definitief af met twijfelgedrag, gebruik je hart als kompas voor jouw levenskoers en leer kiezen, zonder angst of schuldgevoel.

Anti burn-out

Ontdek hoe je een burn-out kunt voorkomen en jouw natuurlijke balans weer terug krijgt. Zelfs wanneer je het gevoel hebt dat je de controle over je gezondheid dreigt te verliezen.

Vitaliteit

Ontdek hoe je ’s morgens uitgerust wakker kunt worden en hoe je ’s avonds nog steeds energie over hebt. Zelfs wanneer je het gevoel hebt dat je de hele dag wordt geleefd door jouw omgeving.

Geluk

Is dit het nu? Herken je dat gevoel? Dat je veel doet en meemaakt maar dat het echte geluksgevoel ontbreekt? Leer hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn, onafhankelijk van de omstandigheden waar je nu in zit.
Werkboeken BreinTV

Actief met jezelf aan de slag

Wij geloven in groeien door te 'doen' en actief aan jezelf te werken in plaats van alleen de kijken en luisteren. Bij de verschillende programma's ontvang je daarom handige werkboeken die je in PDF kunt downloaden en naar wens kunt printen. Hierin vind je handige achtergrondinformatie en praktische oefeningen die je helpen om meer inzicht in je gedachten, gedrag, patronen en (belemmerende) overtuigingen te krijgen. Wij ontvangen wekelijks enthousiaste en vaak emotioneel geladen e-mails van deelnemers over de inzichten en persoonlijke doorbraken die zij dankzij deze oefeningen ervaren. 

Alle handvatten voor jouw persoonlijke groei

Met Brein TV heb je toegang tot een overcompleet persoonlijke groei platform met alle programma's van Albert Sonnevelt. Ontdek jouw onbenutte potentieel, reken af met onzekerheden en belemmerende overtuigingen en word de mooiste versie van jezelf.

    

BreinTV

Direct toegang

Masterclasses

Albert Sonnevelt geeft al meer dan 20 jaar

masterclasses en inspireerde daarmee

tienduizenden deelnemers. 

Alle opnames vind je in Brein TV!

Direct kijken

Kom binnen in de virtuele zaal

Binnen Brein TV vind je opnames van talloze Masterclasses over onderwerpen zoals stress, mentale fitheid, psychologie, het doorbreken van patronen, het realiseren van je dromen, daadkracht, geluk en talloze andere aspecten van persoonlijke ontwikkeling. Deze Masterclasses hadden voorheen een entreeprijs van 97 euro per stuk maar je krijgt de opnames nu gratis bij je aanmelding.

E-books collectie (t.w.v. € 230,-)

Vind je het fijn om naast kijken, luisteren en praktisch aan de slag te gaan ook lekker te lezen? Binnen het platform vind je talloze e-books die je in PDF kunt downloaden. Deze worden regulier voor 15 euro per stuk verkocht maar zitten gratis inbegrepen in Brein TV.

E-books Albert Sonnevelt

Zelfhypnose    Verban stress en angst uit je leven    Beter slapen    Rust Bewaren    Moeiteloos mediteren    Stilte in je hoofd    Haalbaar geluk    Stop uitstelgedrag    Kies! - Voorkom keuzestress in je leven    Je leven in balans    Leef vitaal zonder stress

Reacties op trainingen in BreinTV

Eindelijk van mijn slapeloze nachten af
De training Beter Slapen heeft mij eindelijk van mijn slapeloze nachten af geholpen. Ik was al maanden uitgeput, had wallen onder mijn ogen en kon me niet meer concentreren. De tips heb ik direct met succes toegepast!
Edgar
Ik pieker minder en durf voor mezelf op te komen
Sinds ik "Kiezen vanuit je hart" heb gevolgd verloopt mijn leven veel soepeler. Ik pieker minder, durf beter voor mezelf op te komen en voel de kracht om stappen te zetten."
Hans
Van tobber naar topper!
Ik had werkelijk geen idee hoe ik mijn malende gedachten stil moest zetten. Dankzij - Stop Piekeren - kom ik er achter dat het super eenvoudig is om ‘ de knop om te zetten’ in mijn hoofd. Ik ben binnen 4 weken van ‘ tobber’ naar ‘ topper’ gegaan.
Joris
Voel me een ander mens
Nogmaals dank voor de geweldige training 'Geen Paniek'. Het is niet overdreven….maar de inzichten die ik daarmee kreeg hebben mijn leven écht positief veranderd. Voor het eerst sinds jaren durf ik weer contacten aan te gaan. Ik heb ook al maanden geen spanning meer in mijn buik. Ik voel me een ander mens!
Jose
Terug naar de eenvoud
Albert heeft het vermogen om complexe zaken weer terug te brengen naar hun eenvoud. Dankzij zijn heldere uitleg, uitdagende oefeningen en inspirerende filmpjes in de online training ‘Ontdek je passie’ ben ik een betere versie van mezelf geworden!
Peter
Grootste angst overwonnen

Deze online training "Ontdek je passie" heeft mij geholpen om mijn grootste angst te overwinnen; namelijk om zichtbaar te zijn voor de wereld. Door zorgvuldig mijn gedachten en gevoelens te onderzoeken, ben ik gelukkig bij mijn kern uitgekomen.

Rene
Binnen enkele weken mijn slaapritme onder de knie
Super dank je wel voor de online cursus ‘Beter Slapen’. Dankzij jouw duidelijke uitleg, de praktische oefeningen en vooral ook de verhelderende inzichten heb ik mijn slaapritme binnen enkele weken onder de knie gekregen. Ik voel me letterlijk herboren.
Monica
Transformatie doorgemaakt
Voor het eerst in mijn leven voel ik me werkelijk vrij. Door de online cursus Meer Zelfvertrouwen heb ik werkelijk stappen gezet. Ik durf zelfs te zeggen dat ik een volledige transformatie heb doorgemaakt. Ik ben er vooral trots op dat mijn kinderen ervaren dat ik makkelijker op spannende situaties afstap. Daarmee geef ik ze een prachtig voorbeeld als ouder, wat ik helaas zelf onvoldoende heb gehad.
Judith
Voor het eerst klachtenvrij!

Ik kan je niet zeggen hoe gelukkig ik nu ben, na jaren van zoeken en wanhoop. De oorzaak van mijn angst wist ik al veel langer, maar ik bleef voor mijn gevoel in een kringetje ronddraaien. Totdat ik jouw programma tegenkwam. Voor het eerst had ik het gevoel dat iemand mij begreep. De puzzelstukjes vielen op zijn plaats. De oefeningen hebben mij het definitieve zetje in de goede richting geven. Ik ben voor het eerst klachtenvrij!!! Ga vooral door met jouw goede werk.

Hans

Klaar voor de beste versie van jezelf?

Meest gekozen

Jaarabonnement

175,-
Je bespaart 28%
  • Toegang tot alle programma's (t.w.v. € 2.637,-)
  • Inclusief werkboeken
  • Inclusief alle masterclasses (t.w.v. € 776,-)
  • Inclusief alle e-books (t.w.v. € 230,-)

Maandabonnement

19,95
 
  • Toegang tot alle programma's (t.w.v. € 2.637,-)
  • Inclusief werkboeken
  • Inclusief alle masterclasses (t.w.v. € 776,-)
  • Inclusief alle e-books (t.w.v. € 230,-)

Veelgestelde vragen over BreinTV

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de ledensite. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle programma's aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarnaast kun je de werkboeken en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt volledige toegang zolang je lid bent. Zolang je toegang hebt, heb je onbeperkt de gelegenheid om met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je bepaalt dus je eigen tempo. Dus je kunt de diverse modules rustig onderbreken wanneer je wat meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op.

Hoe lang duurt de overeenkomst? En hoe zeg ik op?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of BreinTV bij je past.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Werkt BreinTV ook op mijn telefoon?

Ja! BreinTV is een online platform. Je kunt op je computer inloggen en alle programma's volgen maar dit kan ook op je telefoon. Hiervoor kun je de 'Huddle e-learning en community' app downloaden en inloggen met je bestaande inlogcodes.