Ontvang gratis dit 4-delige programma 'Leven zonder Stress'

Hoe zou het zijn als je de beste versie van jezelf kon leven? Vrij van stress en vol zelfvertrouwen? Een leven waarin je jouw passie volgt en steeds meer controle over je leven krijgt? Zet vandaag nog de eerste stap!

  • Krijg weer grip op je leven  en stressniveau met dit 4-delige programma
  • Wat je kan doen om je privé – en werkleven weer in balans te krijgen
  • Hoe je ’s morgens uitgerust wakker wordt en ’s avonds nog energie overhoudt
  • Welke eigenschap je nooit mag kwijtraken in de strijd tegen stress
  • De #1 gewoonte is die je direct meer tijd oplevert
  • Hoe een eeuwenoude methode juist in deze tijd zo effectief is
  • Hoe je direct stress kunt wegnemen en meer rust in je hoofd kunt krijgen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
fdjksf
Merel, coördinator
Merel - Coördinator
"Boordevol duidelijke informatie die rustig en oprecht wordt uitgelegd!"
Hans, coach
Hans - Tension and Trauma Release coach
"Een compleet programma waar alle elementen inzitten die ik nodig had om mijn stress te hanteren."
Jeroen, ondernemer
Jeroen - Ondernemer
"Ik luister elke week met veel plezier de podcast van Tonny en Albert en ben ook echt wel groot fan. Deze cursus is een aangename diepgang hierop!"

Deel 1 

Leven zonder stress, minicursus, deel 1

Je leert wat “stress” precies is, waar het vandaan komt en hoe jij jouw stress-gedrag kunt gaan herkennen en beginnen te veranderen.

Deel 2 

Leven zonder stress, minicursus, deel 2

In deel 2 gaan we dieper in op welke verschillende stresstypes er zijn. Dit kan je helpen om een beter inzicht te krijgen in jouw manier van reageren op spanningsprikkels.

Deel 3 

Leven zonder stress, minicursus, deel 3

Hoe word je sterk en veerkrachtig? Hoe krijg je jouw stress onder controle? En hoe zorg je ervoor dat stress voor je gaat werken in plaats van tegen je?  

Deel 4 

Leven zonder stress, minicursus, deel 4

Hoe kan je makkelijker “nee” leren zeggen? Een enorm probleem van mensen met te veel stress is dat ze geen ‘Nee!’ kunnen zeggen als ze dat zouden moeten doen.

Albert Sonnevelt, Stop uitstelgedrag programma

Over Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt is psycholoog en specialist op het gebied van stress en vitaliteit. Hierover schreef hij al 5 boeken. Zijn eigen praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Hiermee won hij in 2014, 2015 en 2016 de prijs voor 'Beste Opleider van Nederland'. Ook is hij al jaren coach van ondernemers en executives waaronder enkele quote 500 leden.

Albert publiceert geregeld in magazines en dagbladen zoals de Telegraaf en Elsevier en daarnaast is hij regelmatig als stresscoach op BNR Nieuwsradio te horen. Samen met Tonny Loorbach is Albert host van De Psychologie van Succes Podcast waar wekelijks duizenden mensen op afstemmen.

In de minicursus Leven Zonder Stress deelt Albert zijn kennis en ervaring om weer grip op je leven, stressniveau, zelfvertrouwen en passie te krijgen. 

Over Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is ondernemer, investeerder, inspirator en coach op het gebied van online marketing, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. In 2010 startte hij zijn eerste bedrijf, de Internet Marketing Unie (IMU BV). De IMU is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende marketingplatformen en grootste communities in Nederland. Door de jaren heen heeft hij daarnaast 6 online marketing- en software bedrijven opgezet en participeert en investeert hij in enkele anderen.

Uit zijn eerste jaren als ondernemer weet Tonny dat financieel succes niet automatisch gepaard gaat met geluk. Ook heeft hij gemerkt dat echte vrijheid niet zozeer voortkomt uit onafhankelijkheid maar juist uit verbinding en vriendschap. Deze filosofie - waarin delen centraal staat - stuwt al zijn bedrijven.

Klaar voor een leven zonder stress?

Download nu gratis deze minicursus Leven zonder stress en zet daarmee de eerste eenvoudige stap naar meer rust en balans in je leven.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
arrow_drop_up arrow_drop_down