Over ons

Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt (1960) is psycholoog en specialist op het gebied van stress en vitaliteit. Hierover schreef hij al 5 boeken.

Zijn eigen praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven.

Hiermee won hij in 2014, 2015 en 2016 de prijs voor 'Beste Opleider van Nederland'. Ook is hij al jaren coach van ondernemers en executives.

Albert publiceert geregeld in magazines en dagbladen zoals de Telegraaf en Elsevier en daarnaast is hij regelmatig als stresscoach op BNR Nieuwsradio te horen.

Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is een serie-ondernemer, spreker en auteur. In 2010 startte hij zijn eerste bedrijf; de Internet Marketing Unie (IMU). De IMU bouwde hij uit tot een miljoenenbedrijf en een van de meest toonaangevende marketingplatformen in Nederland.

Naast de IMU startte Tonny nog 6 andere marketing- en softwarebedrijven en zijn eigen investeringsmaatschappij van waaruit hij participeert in start-ups. Ook startte hij samen met zijn broer de stichting Loorbach Foundation voor het steunen van ondernemers in kansarme gebieden.

Tonny specialiseert zich met name in neuromarketing en gedragspsychologie. Hij schreef 2 bestsellers over online marketing en gaf al trainingen voor 100.000+ ondernemers.