arrow_drop_up arrow_drop_down
Haal jij het beste uit jezelf? (interview met Jesse v/d Velde)
6 augustus 2015 
in Passie

Haal jij het beste uit jezelf? (interview met Jesse v/d Velde)

Alles in de natuur is gericht op groei. Ga maar na: op welke dagen van je leven ben je vooral gelukkig?

Meestal na een moment dat je iets hebt:

  • overwonnen
  • geleerd
  • ontwikkeld

Het is mijn passie om jou uit te dagen om het beste uit jezelf te halen. Omdat ik geloof dat wanneer jij meer gaat stralen, dat goed is voor jou, voor jouw directe omgeving en voor de wereld.

Afgelopen weekend had ik een interview met Jesse van der Velde. Hij is zeer succesvol op internet, regelmatig te zien op televisie, heeft meerdere boeken geschreven, is eigenaar van diverse bedrijven en staat bekend als dé Nederlandse Verjongingscoach.

Ik stelde hem de vraag hoe hij steeds het beste uit zichzelf kan halen.

In dit interview legt hij één van zijn belangrijkste succesfactoren uit. Zijn antwoord kan je helpen om meer energie en vitaliteit in je leven te ervaren

Interview met Jesse van der Velde

Laat hieronder je reactie achter

Wij vinden het erg leuk om te lezen wat jij van dit interview vond. Wat heb je er voor jezelf uit gehaald? Waar ga jij de komende tijd mee aan de slag?

John Zwamborn
Door

John Zwamborn

op 10 August 2015

Waardevolle video, je voelt dat dit vanuit passie is gemaakt daarom zijn jullie beide succesvol op jullie vlak! Blijf veel mensen inspireren Jesse en Albert, dank je wel!

wendy veenendaal
Door

wendy veenendaal

op 10 August 2015

Dank je wel, Albert en Jesse voor deze informatie! En vooral vooral de luchtigheid spreekt me aan. Ik heb nu direct zin om dingen uit te proberen zoals vaker een groene smoothie nemen en nam direct een glas water! Proost! Jullie zien er gezond uit! Succes met jullie werk, Hartelijke groet Wendy

Anita Plomp
Door

Anita Plomp

op 10 August 2015

Beste Albert en Jesse, Wat een verrassende inzichten heb ik uit jullie interview mogen halen, wat bemoedigend om te vernemen het roer niet in 1 x te hoeven omgooien, maar kleine stapjes te kunnen zetten. Dank jullie wel. Anita

Bert Kuiper
Door

Bert Kuiper

op 10 August 2015

Dank Jesse en Albert voor de inspiratie en de waardevolle tips. Ik ga aan de slag met het verder beoefenen van mijn gezondheid. Met kleine stappen. Benieuwd naar jullie volgende sessie. Gezonde groet, Bert

Tineke
Door

Tineke

op 10 August 2015

Dankjewel Albert en Jesse, Ik volg Jesse al vrij lang en pas veel toe. Hier heb ik inspiratie uitgehaald om me toch ook maar eens op het fermenteren te storten. Ben benieuwd! Groeten, en ik verheug me al op eventuele volgende interviews. Albert, ben jij dan ook aan het woord als het gaat om leven zonder stress? Want dat is natuurlijk ook een hot item. Tineke

José de Jong-Bonfrer
Door

José de Jong-Bonfrer

op 10 August 2015

Beste Albert en Jesse, Bedankt voor deze inspirerende video! Ik heb er voor mijzelf een paar lessen uit geleerd. Deze video heb ik ook gedeeld op mijn bedrijfspagina. Ik hoop er anderen net zo mee te inspireren! Hartelijke groeten, José de Jong-Bonfrer, Bedrijfsarts & CSR-Coach

Ann De Coster
Door

Ann De Coster

op 10 August 2015

Dag Albert en Jesse, Heel erg bedankt om deze video te delen ! Ik ben gezondheidstherapeut en heb al heel veel gehad aan de blog van Jesse. Er zijn 3 tips uit deze video waar ik dringend mee aan de slag wil : 1. de groene smoothies (ik heb een tuin vol heerlijke groenten en besef dat ik er eigenlijk niet echt optimaal gebruik van maak). 2. het fermenteren (om het op die manier te integreren in mijn dagelijkse voeding, zonder pre- en probiotica te moeten slikken). 3. het intermittend fasten (ook al geef ik in mijn praktijk veel 'gezonde' tips aan mijn klanten, toch is het erg moeilijk om 's avonds bij TV en een boek van de 'koekjes' af te blijven. Dus : héél erg bedankt om me weer op het goede spoor voor mezelf te zetten !! Groetjes, Ann De Coster

Carolien
Door

Carolien

op 10 August 2015

Beste Albert en Jesse, Zeer inspirerend en enthousiasmerend duo:-) Heerlijk om deze pragmatische basis tips te horen, en de bonus om kleine stapjes/veranderingen te gaan 'Beoefenen'. Prachtige woorden met inhoud, die mij enorm aanspreken, en ook mij inspireert om het te delen met mijn cliënten! Kijk uit naar een volgend interview nu al. Hartelijke groet, Carolien Oor

Miriam
Door

Miriam

op 10 August 2015

Dank, echt heel leerzaam en tips zijn goed toepasbaar in het dagelijkse leven.

Margreet
Door

Margreet

op 10 August 2015

Dank je Albert en Jesse. Jullie hebben veel bevestigd en nog meer weer opgerakeld. Ik ga met veel plezier nu aan de slag met intermittent fasting. Jaren geleden deed ik dat en dat beviel goed maar ik dacht altijd dat het niet echt een gezonde manier van leven was. Weer wat geleerd. Veel dank.

Patrick
Door

Patrick

op 12 August 2015

Dank Albert en Jesse, inderdaad heel veel goede tips, ga zeker eens op de site van Jesse kijken (en die van Albert natuurlijk maar dat deed ik al :) ) Hartelijke groet Patrick

Anneke
Door

Anneke

op 13 August 2015

Ha Albert en Jesse, Heb er van genoten, ik ga weer verder met "beoefenen", (precies het juiste woord!) Het bevalt me al jaren uitstekend! Dank weer voor de inspiratie! Ga alstjullieblieft vooral door, er zijn nog zoveel mensen die dit moeten weten! Groetjes, Anneke

catharina kaper
Door

catharina kaper

op 14 August 2015

Fijne tips om je patronen te doorbreken en het je zelf niet te moeilijk maken, dankjewel! Catharina

Marja
Door

Marja

op 14 August 2015

Beste Albert & Jesse, Dank voor het inspirerende interview! Hiervan word ik enthousiast en dus ga ik dit delen met velen!! Heel veel succes!!! Hartelijke groet, Marja.

kees
Reactie plaatsen