Mijn belangrijkste levenslessen
Diversen
Albert Sonnevelt
Diversen
03/16/2020
0 min

Mijn belangrijkste levenslessen

03/16/2020
0 min

Een gestrand schip is een baken op zee.

Met andere woorden; ‘Je kunt veel leren van de fouten en inzichten van de ander.’ Door je medemens zorgvuldig te observeren, krijg je pas echt helder welk gedrag er nu precies bij
jou past. Zit jij ook zo graag op een terras naar anderen te kijken 😉

Daarom deel ik met plezier mijn belangrijkste levenslessen. Dit keer door middel van een inspirerende podcast. Beluister onderaan deze pagina de aflevering van Groeivoer met mij; over verbinding, levenskunst en raken en geraakt worden.

Vastlopen en weer versterkt doorgaan

Er is een tijd geweest in mijn leven dat ik vastliep. Door verschillende (heftige) gebeurtenissen, mijn perfectionisme, een druk gezinsleven en het opbouwen van mijn eigen bedrijf raakte ik opgebrand. Ik lag dagenlang op de bank en er kwam niets meer uit mijn handen. Pas toen het me lukte om mijn mindset te veranderen, kwam er weer beweging in mijn situatie.

Mijn gelukspunt

Ik ben ondertussen op een punt in mijn leven dat ik niets meer najaag. Ik ben blij en tevreden met mijn bestaan; met mijn bedrijven, mijn prachtige dochters en kleinkinderen en mijn inner circle van dierbare vrienden. In die zin bereik ik mijn gelukspunt steeds vaker.

Hoe ik dat doe leg ik je graag stap voor stap uit in het Groei-Voer-interview met Gerhard te Velde.

Onderwerpen die in de podcast o.a. aan bod komen, zijn:

  • Loskomen van identificatie
  • Levenskunst en religie
  • Raken en geraakt worden
  • Verbinding met jezelf en anderen
Reacties