Kun je tijd eigenlijk wel managen?
31 mei 2019 
0 min. leestijd

Kun je tijd eigenlijk wel managen?

 

Vande weghe Filip
Door

Vande weghe Filip

op 03 Jun 2019

Mijn naam is Vande Weghe Filip en heh al 3 maanden lasr van oorsuizingen aan mijn oren mankeert er niets alles is in orde hoe kan ik daar vanaf soms is het heel heftig en soms bijna niets en ook als ikeen wandeling maakt blazen mijn oren nog meer Ben nu bezig met alcpuntuur maar zie daar ook geen verandering in Wat kan ik nog doen heb je soms geen tips wand ik ben ten einde raad

albert
Door

albert

op 08 Jul 2019

Beste Filip, Bedankt voor je reactie. Ik wil je verwijzen naar mijn blog over tinnitus: https://levenscode.nl/oorsuizen-door-stress/ Hier kun je extra achtergrondinformatie vinden en enkele tips. Ik wil je wel adviseren om hulp te vragen bij een expert, die jouw situatie kent en je kan onderzoeken. Ik wens je het allerbeste. Hartelijke groet, Albert Sonnevelt

Ilse Fortuin
Door

Ilse Fortuin

op 03 Jun 2019

Hoi Albert , Ja tijd blijft altijd het zelfde. Nu ik veel tijd omdat ik niet kan werken, merk ik dat ik maar wat deed. Met het gevolg dat ik veel tijd verloor aan zaken die er eigenlijk niet zoveel toe doen. Het is echter nooit te laat om dat te veranderen. Nu gebruik ik mijn tijd het meest voor mijn herstel en daarbij hoort ook de tijd nemen om te rusten. De balans tussen inspanning en ontspanning. Dat is de belangrijkste tijd. gezonde groet Ilse

albert
Door

albert

op 08 Jul 2019

Beste Ilse, Bedankt voor je reactie. Mooi om te lezen wat voor inzichten jij hebt opgedaan en hoe je hier nu mee omgaat. Met stressvrije groet, Albert

Reactie plaatsen

Meer artikelen over persoonlijke groei