Wat betekent ‘onder de streep zitten’?
Zelfvertrouwen
Redactie
Zelfvertrouwen
01/14/2019
0 min

Wat betekent ‘onder de streep zitten’?

01/14/2019
0 min
Onder de streep zitten betekent dat het even niet zo gaat als je gewend bent en als je hoopt. Schrik hier niet van, het is niet erg als het even wat minder gaat met je bedrijf, studie enz.

Even pas op de plaats en krachten opdoen om de draad op te pakken. Tegenvallers zorgen er voor dat je alert blijft, dat je initiatieven blijft nemen en het niet als vanzelfsprekend aanneemt dat alles goed gaat. Heb je voldoende zelfvertrouwen dan kom je er weer heel goed bovenop als je even onder de streep hebt gezeten.

Het kan zelfs heel verhelderend werken als je onder de streep zit en een time out neemt om alles te overdenken.

Als jij lekker in je vel zit, een sterke persoonlijkheid bent met voldoende zelfvertrouwen dan zul jij deze “tegenslag(en)” gemakkelijk overwinnen. Misschien is dit het moment, het moment dat je onder de streep zit, om een nieuwe weg in te slaan, nieuwe ronden nieuwe kansen!

Mis jij zelfvertrouwen? Ga daar aan werken. Er zijn veel manieren om jouw zelfvertrouwen te vergroten en met de juiste training, cursus en of coach lukt het je. Klik hier en begin eens met ons gratis boek over zelfvertrouwen vergroten. Onder de streep zitten hoeft niet negatief voor je uit te vallen, haal het positieve eruit!
Reacties