Zelfvertrouwen
Redactie
Zelfvertrouwen
12/20/2008
1 min

Bezinning, terugkijken en vooruitblikken

12/20/2008
1 min

De laatste weken van het jaar staan voor mij altijd in het teken van bezinning. Rust na een enerverend jaar, even stilstaan, terugblikken en vooruitkijken. Ofwel vooruit dromen. Ik heb een bijzonder goed jaar achter de rug op alle geluksgebieden.

Lichamelijk verliep het uitstekend, ik heb veel mooie, interessante en nieuwe mensen ontmoet (waaronder mijn op 11 juni geboren zoontje Merlijn), op het gebied van materie heb ik mooie dingen gekregen (mijn nieuwe boek Laten we Wel-Zijn! kwam uit en is inmiddels meer dan 2.000 keer verkocht!) en gedaan (nog steeds trots op de aanschaf van 40 zonnepanelen…), met mijn eigenwaarde gaat het prima en ik ben er van overtuigd bezig te zijn mijn missie en dromen in dit leven waar te maken. Allemaal zaken om trots op te zijn.

Natuurlijk gingen er ook een aantal zaken (nog) niet helemaal zoals gewenst. Ik heb veel geleerd over mijzelf, mijn omgang met stressvolle situaties en de communicatiestijlen die ik daarin hanteer. Vandaar dat ik daar nu volop training in aan het geven ben, want die ervaringen geef ik graag door.

Dankbaar ben ik ook. Dankbaar voor de grote hoeveelheid reacties die ik van jullie ontvang. De gratis online training Emotioneel Welzijn Techniek op deze site loopt geweldig en levert veel informatie op over waar jij jezelf in zou willen ontwikkelen. Eigenwaarde en missie/visie voeren de boventoon. En daar ben ik direct op ingedoken. Ik ben momenteel met enorme passie en drive het mooiste en beste aan het maken wat ik tot nu toe heb gemaakt: de online training Laten we Wel-Zijn! Een online training van 10 afleveringen van gemiddeld ruim één uur. Met daarbij allerlei bonussen in de vorm van downloadbare meditaties, visualisaties, coachsessies, artikelen en nog veel meer. Over een kleine maand hoor je hier veel meer van.

Dromen? Ja die heb ik zeker voor 2009. Allereerst een televisieprogramma. Verder maak ik in ieder geval een gratis online te downloaden boek. De titel? 50 Tips voor Meer Zelfvertrouwen. Hou ook daarvoor deze site in de gaten. En natuurlijk komt er de fantastische training Expert Zelfvertrouwen Status. Ten slotte werk ik aan een geweldige nieuwe training: Zelfvertrouwen Meesterschap. Hierover ook meer in de komende maanden.

Ik wens je heel fijne feestdagen toe en een geweldig nieuw jaar. Alle geluk op je geluksgebieden!

Reacties