Zelfvertrouwen
Redactie
Zelfvertrouwen
07/16/2010
0 min

De WERELD-methode is in ontwikkeling!

07/16/2010
0 min

Tijdens mijn vakantie heb ik zitten broeien. Letterlijk, want het was 37 graden, maar ook op een nieuwe methodiek. Ik ben mij aan het specialiseren in eigenwaarde vergroten, Expert Zelfvertrouwen Status en doelen bereiken en wil daar een methodiek voor ontwikkelen. En die heb ik ontdekt: ik ga de WERELD-methode ontwikkelen. Wat wil je ook, met mijn achternaam?!

De WERELD-methode wordt een methodiek om systematisch te werken aan het vergroten van je eigenwaarde en meer zelfvertrouwen te krijgen. Waarbij de letters WERELD stuk voor stuk staan voor een onderdeel van de methode. Ik ben er heel erg enthousiast over en jij straks ook! Alleen, ik ga hem nu eerst helemaal ontwikkelen en daar neem ik de tijd voor. Het wordt een groot, jaarrond coachingstraject.

Niet getreurd, want ondertussen ben ik bezig met de online training ‘Meer zelfvertrouwen in 40 dagen’, met de instap online-training: ‘Baas over je eigen leven in 7 stappen’ en met het maken van video’s om sneller informatie en tips aan je door te geven via mijn site. En natuurlijk met de promotie van het boek dat ik met Marc Schwencke schreef: de Kracht van Angst, dat in oktober verschijnt.

Kortom, ik ben de komende periode weer met heel veel leuke dingen bezig (waarvan er een aantal zelfs nog geheim zijn!) en ik bruis weer van de energie.

Reacties