Angst voor inbraak
Angst
Redactie
Angst
09/29/2020
0 min

Angst voor inbraak

09/29/2020
0 min
Angst voor inbraak of een angst voor boeven komt niet vaak voor in Nederland en België. Mensen met een enorme angst voor inbrekers voelen zich vaak onbegrepen en niet gerespecteerd voor hun angst.

Angst voor inbrekers kan ernstige vormen aannemen. Mensen die bang zijn voor inbrekers letten vaak op geluiden, schaduwen, verdacht uitziende mensen of bewegingen. Je controleert vaak of alles goed op slot zit. Vooral 's nachts begint de angst zich op te bouwen, vooral als je alleen bent. Ook blijf je vaak wakker om geluiden uit de omgeving op te vangen.

Er zijn gevallen bekend waarbij de vrouw aangeeft dat ze haar droomhuis toch niet wil kopen, omdat deze te ver weg ligt van de bewoonde wereld. Zonde! wat deze angst is makkelijk te overwinnen met een online cursus.

Mijn zoontje van 3 heeft deze angst om dit moment ook. De angst voor boeven komt dat ook vaak voor bij kinderen. Met een goed gesprek is dit dan ook gauw op te lossen. Samen de sloten controleren en alle ramen dicht maken is vaak al voldoende.

Geen enge films kijken voordat je naar bed gaat is ook een goede tip. Niet alleen voor mijn zoontje van 3 jaar.
Reacties