Je hart als kompas
Passie
Albert Sonnevelt
Passie
12/01/2019
1 min

Je hart als kompas

12/01/2019
1 min

De eerste bewuste negatieve stress die ik had in mijn leven was in de maand december. Als kind was ik zo bang gemaakt voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Daarna kwam de desillusie toen ik erachter kwam dat mijn ouders mij voor de gek hadden gehouden.

Inmiddels heb ik het ‘Sinterklaas trauma’ verwerkt… (Met behulp van  EMDR, NEI, NLP, SE, EFT, hypnotherapie en andere waardevolle coachingsinstrumenten 😉 )

Maar er is meer aan de hand in december….

Het is traditioneel ook een maand van terugkijken op het afgelopen jaar. Vanuit die zelfreflectie worden er dan vaak goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar. (2020 wordt gegarandeerd in alle opzichten beter! )

Hoe ga nu écht beter voor jezelf zorgen? Hoe kan je nu meer genieten met minder stress? In deze korte video deel ik graag mijn 7 basale adviezen om gezond te worden en gezond te blijven.

Want de beste keuzes maak je met een zuiver lichaam en een zuivere geest. Dan pas ben je in staat om de subtiele signalen op te vangen die je hart je geeft. En je hart als richtingaanwijzer is een betrouwbaar instrument.

Bekijk mijn video over je hart als kompas en let eens op je eigen gedrag. Niet om het meteen rigoureus anders te gaan doen, maar om steeds weer een klein stapje te zetten. Dan heb je een veel grotere kans op blijvende gedragsverandering. En dat is dan weer handig met de goede voornemens voor 2020.

P.S. Wat doe jij om je gezondheid in balans te houden en te luisteren naar je hart? Laat je reactie hieronder achter in de comments. Ik hoor graag van je!

Reacties